Velkommen til Kolpus Tannklinikk Hammerfest.

Nye rutiner ved tannklinikken på grunn av pågående covid-19- pandemi:

Kun pasienter med timeavtale slipper inn på tannklinikken.

Pasienter bør ta kontakt med tannklinikken på telefon eller e-post. Ingen pasienter bør møte direkte på tannklinikken uten avtale. Vår telefontid er fra kl. 09.00- 14.00, utenfor denne tiden er det mulig å legge igjen beskjed på telefonsvarer, så ringer vi deg opp så snart vi har anledning.

I forkant av undersøkelse/tannbehandling på tannklinikken, må pasientens smittestatus vurderes nøye. Du vil derfor bli stilt noen spørsmål når du ankommer tannklinikk. Disse spørsmålene kan være om du har luftveissymptomer, om du er hjemmeisolerte eller i hjemmekarantene.

Hovedregel er ingen ledsager, om dette skulle være nødvendig tross alt, så må ledsagers smittestatus også avklares.